Det er servicen der gør forskellen!

Når det gælder valgte mellem at bruge ekstern eller intern timeafløser, kan det være svært at vurdere hvad der er den bedst og billiges løsning.  

For hvem ønsker ikke at spare penge på personaleudgifter, samtidigt med ønske om at få dækket sin vagtplanen hurtigst muligt, med de samme kendte afløser.

Sammenligner man hvordan man kan opnå den mest fordelagtige pris og billigste løsninger, uden at gå på kompromis med kvaliteten når der mangler arbejdskraft, kan den billigste løsning hurtigt ende med at blive den dyreste, når regnestykket bliver gjort op.

At gøre brug af (ekstra) arbejdskraft i sin daglige drift, kan det hurtigt viser sig, at der rent faktisk kan spares både penge, arbejdstid og ressourcer, uden at gå på kompromis med kvalitet, service og pris, som kan vil kunne mærkes på bundlinjen.

At bruge Vikar MayDay når I har behov for ekstra arbejdskraft gør, at I altid har en grundlæggende sikkerhed for altid at have afløserne lige ved hånden, uden at skulle gå på kompromis med service, kvaliteten og prisen.

Vi ved af erfaring fra vores kunder, at I hurtigt vil kunne opnå økonomiske gevinst, samtidigt med at I få kvalitet med de samme kendte vikarer og ikke mindst, den bedste kundeservice med op til 99% dækning, der gør at I kan spar op til 80% af jeres tid på ikke selv at skulle arbejde med et stort antal afløsere.

Ved brug af vores vikarer:

  • Kan I hurtigt og nemt skrue op og ned for bemandingen, alt efter jeres behov for arbejdskraft. 
  • I kan nøjes med at betaler, kun for den effektive arbejdstid.
  • I har mulighed for at afmelde med kort varsel. 
  • Skulle det mod forventning vise sig, at vikaren ikke er den rigtige, så finder vi hurtigt en erstatning omkostningsfri.
  • I undgår at skulle gå og vente på ekstra arbejdskraft.
  • Vi tilbyder altid den samme vikar, hvis I ønsker det. På den måde minimeres tiden på at skulle sætte vikaren ind i jeres arbejdsopgaverne, når vikaren i forvejen kender jer og har været der før.
  • Fordelene ved at få en ekstern vikar, fremfor selv at skulle ansætte en medarbejder, er helt klart fleksibilitet. Ved brug af en ekstern vikar, kan I få dækket behovet ind, og kun i den periode, hvor det er nødvendigt. I får derfor maksimal udnyttelse af både vikarens kompetencer og arbejdstid på denne måde.
  • I har mulighed for at få de samme vikarer I kender ved genbestilling.
  • I undgår dyre fejlrekrutteringer som koster både tid og penge og som kan påvirke arbejdsgangen i en negativ retning blandt jeres øvrige team.
  • I forebygger hurtigt de situationer, hvor mangel på arbejdskræft presser jer og jeres kollegerne.  

Alle vores vikarer bliver personlig sikkerhedsgodkendt og al data bliver behandlet fortroligt og med tavshedspligt.

For os er det vigtigt at I kan få hjælp, når I har brug for ekstra arbejdskræft, derfor har vi ikke kun åben på telefon i hverdagene, men også i weekenderne og helligdagene fra kl. 6 til 23:30.

Hos os går op i, at I ikke blot er en leverandør, men derimod at vi er en sparrings- og samarbejdspartner. Derfor sætter vi os også altid ind i jeres behøv for vikarservice.  

Vi har assisteret en lang række virksomheder inden for den private såvel som offentlige sektor. Kunne du også tænke dig at få os til at finde en vikar til dig? Få tilsendt tilmeldingsskemaret ved blot at klikke her og udfylde formularen.

Vil du høre mere om Vikar MayDay, kan vi tilbyde at komme ud til dig til et møde helt uforpligtende.

 Vores telefon er åben – Alle årets dage på Tlf. 36 48 02 2

Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.