Nye, mærkbare fordele for Vikar MayDays kunder

logo

Kære Samarbejdspartner

Det er med ekstra stor glæde – og stolthed – at vi sender dig vores nyhedsbrev i denne omgang. Og dét er der to helt klare grunde til:

Vores nye hjemmeside, vikarmayday.dk, er gået i luften.

Vores online bookingsystem er gjort endnu mere brugervenligt, så du altid kan bestille vikarer nemt og hurtigt – præcist når det passer dig.

På vores nye hjemmeside finder du også svar på alle de spørgsmål, som vores samarbejdspartnere normalt stiller os. Vi sørger selvfølgelig også for løbende at opdatere dig med nyheder, regler og love, der er relevante for dit fagområde og for dig, der benytter vikarassistance.

Den nye vikarlov – en fordel for Vikar MayDays samarbejdspartnere

Den nye vikarlov, der forventes at træde i kraft i juli 2013, er blevet mødt med skepsis fra såvel vikarbureauer som fra brugere af vikarassistance.

Det skyldes ikke mindst lovens indbyggede ’Ligebehandlingsprincip’. Princippet påbyder, at udsendte vikarer på en lang række områder skal have samme vilkår som de fastansatte medarbejdere i brugervirksomheden, fx i forhold til løn, sundhedsordning, faste goder og tillæg, overarbejde, natarbejde, ferie, helligdage og kurser. Dét vil for mange betyde en masse administrativt besvær, ekstra forpligtelser og ekstra omkostninger.

Sådan er det heldigvis ikke for Vikar Maydays kunder. Den nye vikarlov giver Vikar MayDay hjemmebanefordel, som vores samarbejdspartnere kan nyde godt af.

Vikar Mayday har nemlig som landets eneste vikarbureau overenskomster for alle vores vikarers fagområder. Dét har vi altid været stolte af, men glæden er naturligvis ekstra stor nu, hvor årelange anstrengelser med vores overenskomstforhandlinger fremover vil kunne mærkes af vores samarbejdspartnere i endnu større udstrækning.

Du kan læse mere om den nye vikarlov og om de ændringer den medfører for såvel private som offentlige virksomheder og institutioner, der benytter vikarassistance her. Men husk:

Som bruger af Vikar MayDays vikarer har den nye lov ingen betydning for dig. Du kan trygt fortsætte din hverdag – uden ændringer.

Bedste hilsner og ønsker om et fortsat godt samarbejde

Charlotte Nielsen

Direktør Vikar MayDay

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please login. New users may register below.

Logge Ind
   
Ny Bruger Registrering
*Obligatorisk felt
Close Box

Please enter your username or email address.
You will receive a link to reset the password via email.